Aardbei sinaasappel ijsjes

Muffins met citroen en bramen


Een verkoelend ijsje gaat er op een warme dag altijd wel in. En het wordt nóg lekkerder als je deze verfrissende ijsjes zelf maakt. Neem bijvoorbeeld deze aardbei-sinaasappel ijsjes. Super simpel en echt héérlijk! Doe de aardbeien en het sinaasappelsap in een blender en mix het tot een gladde massa. Giet het mengsel in vormpjes en wacht tot de ijsjes bevroren zijn. Deze ijsjes zijn gemaakt in een popsicle maker, maar ze zijn ook prima te maken met normale ijsvormpjes. Giet het mengsel in de ijsvormpjes en laat ze zo'n 4-6 uur in de vriezer staan voordat je ze op eet. Geniet ervan! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sofie Geronimo
  • Dee Kay
  • Lieke Smale
  • Monique Schouten
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.