Aardbeientaart met bitterkoekjes room

Foody Redactie


Krijg je visite, heb je iets te vieren of heb je gewoon zin in een lekkere verwennerij? Deze aardbeientaart met bitterkoekjes room is dan zeker een aanrader. Super gemakkelijk om te maken en al met een uurtje kun je al heerlijk genieten van deze taart. Heerlijk met een bodem van amandelkoekjes en stukjes chocolade, bestreken met een roommengsel van slagroom, mascarpone en bitterkoekjes. Top tenslotte de taart af met aardbeitjes, frambozen en rode bessen en smullen maar. Enjoy!  

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Linda Hofman
  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
  • Renate Moerman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.