Aardbeientaart met mascarpone-basilicumroom

Zomerkoninkjes ofwel aardbeien, yum!! In de zomer mogen de bakjes aardbeien niet ontbreken. En mocht je er zoveel hebben gegeten dat je toe bent aan wat variatie, dan maak je gewoon deze aardbeientaart. De bodem van deze aardbeientaart maak je zelf. Gewoon omdat dat het lekkerste is. Omdat het maken van de roomvulling zo gepiept is en je aan de aardbeitjes ook niet zoveel werk hebt, is het misschien juist wel leuk om de bodem zelf te maken! Succes gegarandeerd!
Bereidingstijd: 30 min | Rusten: 30 min| Oventijd: 25 min + 15-20 min |Decoreren: 15 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |