Abrikozen met bacon en geitenkaas

Weekendbites: abrikozen met bacon en geitenkaas


Abrikozen met bacon en geitenkaas, een topper van een combinatie. Het zoete van de abrikoos is heerlijk in combinatie met het zoutige van de geitenkaas en de bacon. Niet alleen heel lekker, maar ook nog gemakkelijk én snel klaar te maken. Perfect dus. Je kunt deze hapjes zowel warm (lauw) als koud eten. Smullen! Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 15-20 min 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Wwemama Jansen
  • Maartje van den Heuvel
Weekendbites: Dadels met spek en geitenkaas
 9
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Bacon roomkaas spiralen
 16
Laura's BakeryLaura's Bakery
Peer-bacon hapjes
 1
Laura's BakeryLaura's Bakery
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.