Abrikozen mueslirepen met zoete aardappelcrème
Abrikozen mueslirepen met zoete aardappelcrème. Heerlijk! Alleen zul je bij het woord zoete aardappelcrème toch je vraagtekens hebben. Maar echt, het is zeker de moeite waard om ze te maken. De zoete aardappelcrème smaakt namelijk naar karamel en is daarom ideaal om mee te bakken. Deze repen zijn super gemakkelijk om te maken en ideaal als tussendoortje. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |