Abrikozen rondo’s

Muffins met citroen en bramen


Iets lekkers voor bij de koffie is altijd goed toch? Zo ook deze abrikozen rondo's. Deze luxe koeken met een vulling van spijs en abrikozenjam zijn na het bakken een paar dagen te bewaren en dus goed voor te bereiden. Wel zo makkelijk. En nog onwijs simpel om te maken ook nog. Wel zo fijn. 

Geniet ervan! Voorbereidingstijd: 15 min | Rusttijd: 60 min | Oventijd: 20 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
  • Arnella Miedema
  • Cobi.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.