Abrikozen rondo’s

Abrikozen rondo’s


6 personen

Iets lekkers voor bij de koffie is altijd goed toch? Zo ook deze abrikozen rondo's. Deze luxe koeken met een vulling van spijs en abrikozenjam zijn na het bakken een paar dagen te bewaren en dus goed voor te bereiden. Wel zo makkelijk. En nog onwijs simpel om te maken ook nog. Wel zo fijn. 

Geniet ervan! Voorbereidingstijd: 15 min | Rusttijd: 60 min | Oventijd: 20 min 

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Chocolade-hazelnoot bananenbrood Chocolade hazelnoot bananenbrood
Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
  • Arnella Miedema
  • Cobi.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.