Abrikozengalette

Abrikozengalette


Nu er weer verse abrikozen verkrijgbaar zijn is deze open abrikozentaart echt heel lekker om te maken. Hét perfecte dessert voor na een zomerse BBQ. De taart is lekker fris, niet te machtig en goed van te voren klaar te maken. Beter kan niet toch? Voor deze taart heb je geen bakvorm nodig, alleen een bakplaat. Dat is wel zo makkelijk!

Voorbereidingstijd: 20 minuten | Oventijd: 30-40 minuten 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.