Aioli

Foody Redactie


Aïoli is heerlijk en mag bij tapas niet ontbreken. Met dit receptje kun je aïoli nu gemakkelijk en snel thuis maken. Het is heerlijk om de knoflookmayonaise te eten als smeersel op een stokbroodje, maar je kunt er ook prima in dippen of het gebruiken als sausje. Doordat je er citroenrasp aan toevoegt is deze aïoli heerlijk fris en de tabasco geeft het wat extra pit. Smullen maar!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Denise Oostindiën Barten
  • Julia Flamand
  • Emile
  • Bertien Damhuis
  • Sandra Beijdorff
  • Taryn Schomakers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.