Albondigas met een twist

Foody Redactie


Een van mijn favoriete tapas gerechtjes zijn albondigas. Oftewel Spaanse pittige gehaktballetjes in tomatensaus. Het leuk mij leuk om hier een variant op te maken, daarom heb ik er stukje chorizo in verwerkt. En ik moet zeggen dat het mij erg goed is bevallen. Weer eens wat anders dan een ‘simpele’ gehaktbal. Echt authentiek Spaans zal het vast niet wezen maar dat maakt het natuurlijk niet minder lekker. Het zijn behoorlijk pittige balletjes dus als je daar niet van houdt, dan zou ik iets minder chili gebruiken. ¡Buen provecho!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.