Amandel-pistache ijs

Ingrediënten
- 50 gr gepelde pistachenoten, ongezouten
- 50 gr blanke amandelen, ongezouten
- 600 ml volle melk
- 250 ml slagroom
- 200 gr fijne suiker
- 3 eierdooiers van scharreleieren
- 1 tl amandelaroma
6 personen
Zin in een lekker toetje? Maak dan dit heerlijke amandel-pistache ijs. Het vergt wat geduld maar dit ijs is echt hemels! Ongelofelijk zachte smaak van amandel en pistasche. Heb je geen ijsmachine? Zet het ijs voor minimaal zes uur in de vriezer en roer af en toe goed door. Serveer het ijs in mooie glazen en top het af met wat verse amandel- en/of pistachenootjes. Enjoy!
Bereidingstijd: 25min, Wachttijd: 4 uur, IJsmachine: 50 minuten


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |
![]() |
Salade met bulgur, garnalen en... |