Amerikaanse red velvet pancakes

Muffins met citroen en bramen


Het is alweer bijna Valentijnsdag. En ze zeggen niet voor niets dat liefde door de maag gaat. De perfecte dag dus om je geliefde net wat meer te verwennen. En mocht je geen Valentijnsdag vieren, dan zijn deze Amerikaanse red velvet pancakes wel een recept om verliefd op te worden. Ze zijn lekker smeuïg en worden mooi dik in de pan. De pancakes zijn snel gemaakt en nog sneller op. Ideaal om je partner ’s ochtends mee te verrassen. Of jezelf natuurlijk. Genieten! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.