Ananas sorbetijs met selderij-citroen pesto
Zelf ijs maken is echt grandioos! Goed, je moet er wel een ijsmachine voor hebben, maar lékker dat het is! Schaf zo'n ding echt aan, want je gaat er hoe dan ook geen spijt van krijgen... Je kunt namelijk elke smaak maken die je zelf lekker lijkt, en deze heerlijke ananassorbet is daar een goed voorbeeld van. Ik haalde inspiratie uit de Cucina Italia van 2009 en vooral met de selderijcitroenpesto is het hemels!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |