Appels in bladerdeeg

Appels in bladerdeeg


4 personen

Deze mooie ingepakte appeltjes zijn een heerlijk warm nagerechtje. Door de kaneel en rozijntjes is het een heerlijk herfstig toetje. Gebruik wat stevigere appels voor dit dessert, deze laten minder vocht los. Zo wordt je bladerdeeg lekker knapperig. Kijk wel uit met het open snijden van het bladerdeeg, de appels blijven heel lang heel warm in hun jasje.

 

Favoriet recept van

  • Shirley Beekmans
  • Louise Van Der Kelen
Bladerdeegtaartjes met appel
 6
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Appelflappen
 3
Laura's BakeryLaura's Bakery
Appelbollen met salted caramel van Ellen
 10
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Tarte tatin
 5
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.