Appelsnacks met pindakaas

Foody Redactie


Zin in een lekker tussendoortje? Deze appelsnacks met pindakaas zijn ideaal om de ergste trek te stillen. Daarnaast ook nog eens super snel om klaar en is het natuurlijk heerlijk. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd deze in plakjes en besmeer ze plakje lekker met een laag pindakaas. Wil je het nóg lekkerder hebben? Kies dan voor een lekkere topping van bijvoorbeeld kokosrasp, hagelsag, muesli of wat nootjes. Klinkt goed toch? Ook een heerlijke traktatie voor de kids. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Helena De Jong
  • Kris Timmerman
  • Nmterhaar
  • Art Cruze
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.