Appeltaart
Appeltaart, héérlijk! Onzettend simpel, maar zo lekker! En al helemaal deze appeltaart met een lekkere knapperige korst. Want zeg nou zelf... en knapperige korst mag natuurlijk niet ontbreken bij de appeltaart. Het geheim? Gebruik geen bakpoeder door het deeg. Het eindresultaat mag er zijn: een heerlijke appeltaart met frisse appelvulling én een knapperige korst. Bestrijk de nog warme taart met wat abrikozenjam en smullen maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |