Appeltaart met wentelteefjesbodem

Foody Redactie


Een heerlijke taart met een bodem van wentelteefjes: brood gedompeld in een beslag van melk, vanille, kaneel én Amaretto, en met een vulling van appels, peren en amandelspijs. Hoe lekker klinkt dat? Helemaal niet ingewikkeld om te maken en zó ontzetend lekker. Serveer met wat slagroom en/of een lekker bolletje ijs. En om het extra feestelijk te maken kun je er nog wat karamelsaus overheen gieten. Yum!! 

8 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Arnella Miedema
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.