Arnhemse meisjes
Deze oud-Hollandse koekjes kom je tegenwoordig niet zo vaak meer tegen. Zonde eigenlijk, want Arnhemse meisjes zijn echt heel lekker. De smaak en textuur lijken op die van een bladerdeeg krakeling, alleen de vorm is anders. De koekjes zijn makkelijk te maken en je hebt er niet veel voor nodig: bladerdeeg en suiker, meer niet. Doordat je het bladerdeeg in de suiker uitrolt zijn de koekjes aan alle kanten voorzien van een laagje suiker, dat tijdens het bakken heerlijk knapperig wordt. Yum!!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |