Atjar ketimoen

Atjar ketimoen


3 personen

Atjar Ketimoen, oftewel zoetzure komkommer, mag niet ontbreken tijdens een avondje Indisch eten. De komkommer is fris, maar heeft ook pit door de rode peper. Het is makkelijk en snel om te maken en heerlijk met seroendeng bij saté. Laat het voor het serveren minimaal voor 30 minuten afkoelen in de koelkast zodat de smaken goed kunnen intrekken. Eet smakelijk! 

 

Favoriet recept van

  • Marjanne van Loon
  • Katja Cocco
  • Elocin Zarah
  • Claudia Ahlers
  • Plus
  • Katleen Belder
  • Daniëlle Wardenaar Jansen
  • Wil Joop
  • Marian Lensvelt-Joore
  • Wilmadep
Zoet Zure Komkommer
 14
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Atjar Ketimoen
 1
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Saté van ossenhaas
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Komkommers inmaken 3x
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.