Atjar ketimoen

Atjar ketimoen


Atjar Ketimoen, oftewel zoetzure komkommer, mag niet ontbreken tijdens een avondje Indisch eten. De komkommer is fris, maar heeft ook pit door de rode peper. Het is makkelijk en snel om te maken en heerlijk met seroendeng bij saté. Laat het voor het serveren minimaal voor 30 minuten afkoelen in de koelkast zodat de smaken goed kunnen intrekken. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Hanneke Beijer
  • Marjanne van Loon
  • Katja Cocco
  • Elocin Zarah
  • Claudia Ahlers
  • Plus
  • Katleen Belder
  • Daniëlle Wardenaar Jansen
  • Wil Joop
  • Marian Lensvelt-Joore
Zoet Zure Komkommer
 15
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Atjar Ketimoen
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Saté van ossenhaas
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Komkommers inmaken 3x
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.