Aubergine uit de oven met kerrie en honing
Deze aubergines uit de oven doen het geweldig bij een stuk lekker gegrild vlees. Ondanks dat je een ware smaakexplosie cadeau krijgt, ben je er niet langer dan tien minuten effectief mee bezig. De oven doet het meeste werk voor je. Door de aubergines in de oven te garen zuigen ze zich ook niet vol met olie, zoals bij bijvoorbeeld bij roerbakken kan gebeuren. Hierdoor blijven de aubergines lekker licht en behouden ze hun eigen smaak.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |