Avocado-limoen ijsjes

Avocado-limoen ijsjes + Nice ijsjes workshop


Fruit smaakt van zichzelf al goed, daarom gaat er dus vooral fruit in dit ijsje. De lekkerste ijsjes maak je echter ook met wat suiker. Dit zorgt voor een heerlijke zachte en gladde structuur en een fijne zoete smaak. Voordat je ijsjes invriest, moeten ze eigenlijk net iets te zoet zijn. Na invriezen zijn ze dan precies goed. Hoe sneller je een ijsje invriest, hoe kleiner de kristallen worden. Dat zorgt eveneens voor een gladde structuur. 

Let op: als je geen ijsmachine hebt zal het bevriezen van het ijsje een paar uur duren.

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Confetti shortbread koekjes Confetti shortbread koekjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Isabel de Bruijn
Bosbessen yoghurt ijsjes
 11
Laura's BakeryLaura's Bakery
Bramen ijsjes
 4
Laura's BakeryLaura's Bakery
Caipirinha ijsjes
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Weekendbites: Licor 43 ijsjes
 6
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.