Babi Ketjap
Babi ketjap, yum!! Indonesisch gestoofd varkensvlees in een zoete ketjap saus. Ontzettend lekker en helemaal niet zo moeilijk om te maken. Varkenshaas, knoflook, Spaanse peper, vissaus en natuurlijk ketjap is all you need. Doe de varkenshaas samen met de knoflook en de Spaanse peper in de pan, voeg kokend water toe en laat het geheel verder koken. Voeg enige tijd later de vissaus en ketjap toe. Laat alles goed inkoken tot een dikke substantie en totdat de babi ketjap mooi glanzend is. Serveer met gebakken rijst en groenten en smullen maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |