Babi pangang (slowcooker of stoofpan)

Babi pangang (slowcooker of stoofpan)


4 personen

Voor deze babi pangang. heb je een slowcooker of een stoofpan nodig. Ik gebruik hamlappen, omdat die gemakkelijk verkrijgbaar krijgen, maar je kunt ook schouderkarbonade, speklapjes of procureur gebruiken. Wil je een krokant stukje vlees erdoor, gebruik dan bijv. buikspek. Verder is de saus gemaakt op basis van tomatenpuree met sweet chilisaus, ketjap en sambal én een beetje citroensap en suiker om die 'chinees' smaak te krijgen. Voor wat extra broodnodige groentes bak je bami- / nasigroenten en roer je die door de gekookte bami voordat je het serveert.

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Taquitos met zoete aardappel Taquitos met zoete aardappel
BBQ Rub - zoete kruidenmix / barbecue kruiden BBQ Rub - zoete kruidenmix / b...
Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Irene Ommering
  • Carla ten Napel
  • Tessa Arends
  • Domini Paardekooper
  • Martinathomas69
  • Marjadeluro
  • Foody redactie
Phad Kaprao Gai (gebakken kip met basilium op Thaise wijze)
 20
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Makkelijke Maaltijd: Kip Ketjap
 24
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Bami Goreng
 11
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.