Babi pangang (slowcooker of stoofpan)

Babi pangang (slowcooker of stoofpan)


4 personen

Voor deze babi pangang. heb je een slowcooker of een stoofpan nodig. Ik gebruik hamlappen, omdat die gemakkelijk verkrijgbaar krijgen, maar je kunt ook schouderkarbonade, speklapjes of procureur gebruiken. Wil je een krokant stukje vlees erdoor, gebruik dan bijv. buikspek. Verder is de saus gemaakt op basis van tomatenpuree met sweet chilisaus, ketjap en sambal én een beetje citroensap en suiker om die 'chinees' smaak te krijgen. Voor wat extra broodnodige groentes bak je bami- / nasigroenten en roer je die door de gekookte bami voordat je het serveert.

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Spinaziesalade met pompoen en kikkererwten Spinaziesalade met pompoen en...
BBQ Chicken Courgette BBQ Chicken Courgette
BBQ Cola kip BBQ Cola kip
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Tessa Arends
  • Domini Paardekooper
  • Martinathomas69
  • Marjadeluro
  • Foody redactie
Phad Kaprao Gai (gebakken kip met basilium op Thaise wijze)
 19
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Makkelijke Maaltijd: Kip Ketjap
 24
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Bami Goreng
 10
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.