Babi pangang (slowcooker of stoofpan)

Ingrediënten
Voor deze babi pangang. heb je een slowcooker of een stoofpan nodig. Ik gebruik hamlappen, omdat die gemakkelijk verkrijgbaar krijgen, maar je kunt ook schouderkarbonade, speklapjes of procureur gebruiken. Wil je een krokant stukje vlees erdoor, gebruik dan bijv. buikspek. Verder is de saus gemaakt op basis van tomatenpuree met sweet chilisaus, ketjap en sambal én een beetje citroensap en suiker om die 'chinees' smaak te krijgen. Voor wat extra broodnodige groentes bak je bami- / nasigroenten en roer je die door de gekookte bami voordat je het serveert.


Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...
Volg Brenda Kookt!
![]() |
Taquitos met zoete aardappel |
![]() |
BBQ Rub - zoete kruidenmix / b... |
![]() |
Bananenbrood muffins met pinda... |