Babi pangang (slowcooker of stoofpan)

Foody Redactie


Voor deze babi pangang. heb je een slowcooker of een stoofpan nodig. Ik gebruik hamlappen, omdat die gemakkelijk verkrijgbaar krijgen, maar je kunt ook schouderkarbonade, speklapjes of procureur gebruiken. Wil je een krokant stukje vlees erdoor, gebruik dan bijv. buikspek. Verder is de saus gemaakt op basis van tomatenpuree met sweet chilisaus, ketjap en sambal én een beetje citroensap en suiker om die 'chinees' smaak te krijgen. Voor wat extra broodnodige groentes bak je bami- / nasigroenten en roer je die door de gekookte bami voordat je het serveert.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Irene Ommering
  • Carla Oosterbaan
  • Carla ten Napel
  • Tessa Arends
  • Domini Paardekooper
  • Martinathomas69
  • Marjadeluro
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.