Bagel met roomkaas en prosciutto

Muffins met citroen en bramen


Wat is er nou lekkkerder dan een heerlijke bagel met roomkaas en prosciutto voor de lunch. Een rijkelijk belegd broodje wat onwijs makkelijk thuis te maken is. Bak de bagels af of warm ze even op als je verse bagels hebt. Breng een dikke laag roomkaas aan en leg er twee plakjes prosciutto op. Maak de bagel af met zongedroogde tomaatjes, een handje parmezaanse kaas en wat rucola. Eetsmakelijk! Tip: rooster de pijnboompitjes voor wat meer smaak.

 

2 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.