Baklava met walnoot
Baklava is een heerlijk zoet Noord-Afrikaans gebak. Tussen de laagjes knapperig filodeeg zit de heerlijke zoete notenmix. Na het bakken wordt het deeg overgoten met een dikke suikerstroop, die dit gebak zo karakteristiek maken. Garneer met een mooie walnoot. Heerlijk bij een kopje zoete thee.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |
![]() |
Citroen muffins met bramen, bl... |