Banaanijslolly’s met chocolade en pistache



Heb je zin in iets lekker maar wil je het wel een beetje gezond houden? Deze banaanijslolly’s bevatten geen roomijs, maar plakjes banaan. Heel simpel om te maken, en als je de banaanlolly’s uit de vriezer haalt en een paar minuutjes laat liggen wordt de banaan lekker zacht, net als ijs. Met een beetje chocolade en pistache erbij is het onweerstaanbaar!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Muriël Moraal
  • Fatima Liyana
  • Dascha De Cnock
  • Chanine Houtters
  • Pamela Birnie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.