Bananenbars met karamelglazuur

Ingrediënten
- 2 rijpe bananen
- 185 gram bloem
- 110 gram lichtbruine basterdsuiker
- 60 gram ongezouten zachte roomboter
- 3 losgeklopte eieren
- 65 ml crème fraiche
- 1 theelepel vanille aroma
- 1 eetlepel bakpoeder
- 3 eetlepels ongezouten roomboter
- 3 eetlepels lichtbruine basterdsuiker
- 2 eetlepels crème fraiche
- 80 gram poedersuiker
Deze heerlijke bananencakebars met karamelglazuur zijn zalig bij de koffie, thee of zelfs een hele high tea. Daarnaast zijn ze een goede manier om wat overrijpe bananen een goed tweede leven te geven. Maak de bananen niet helemaal fijn, het is lekker om af en toe nog een stukje banaan te kunnen proeven. Het sticky glazuur maakt de bars helemaal af. Snoepen maar!


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |