Bananenbars met karamelglazuur
Deze heerlijke bananencakebars met karamelglazuur zijn zalig bij de koffie, thee of zelfs een hele high tea. Daarnaast zijn ze een goede manier om wat overrijpe bananen een goed tweede leven te geven. Maak de bananen niet helemaal fijn, het is lekker om af en toe nog een stukje banaan te kunnen proeven. Het sticky glazuur maakt de bars helemaal af. Snoepen maar!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |