Bananenbrood met bosbessen

Foody Redactie


Ineens zag je het overal: bananenbrood. Omdat iedereen dat al maakte, maakte ik lekker tegendraads  bananenmuffins. Hierdoor had ik tot voorheen nog nooit een echt bananenbrood gebakken. Tot ik vorige week twee rijpe (bijna zwarte) bananen op de fruitschaal had liggen en een restje bosbessen in de koelkast vond. Toen is het er toch maar van gekomen. Zie hier mijn boekweit-bananenbrood met bosbessen waar ik geen seconde spijt van heb gehad!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Suzanne van den Berg
  • Margriet Zweverink
  • Barbara Alberts
  • Nathalie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.