Bananenbrood met chocolade en pecannoten
Bananenbrood is altijd een succes en de perfecte manier om overrijpe bananen in te verwerken. Deze versie is extra lekker doordat er ook pure chocolade en pecannoten in zitten. De basis van dit banana bread is van Nigella Lawson. Zij gebruikt een combinatie van bakpoeder en baking soda, dat zorgt voor een hele lekkere smeuïge textuur in dit bananenbrood. Enjoy! Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 60-75 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |