Bananenbrood met chocolade en walnoten

Zodra er twee of meer bruine bananen in de fruitschaal liggen, is het hoogtijd om een lekker bananenbrood te gaan bakken. Met dit recept maak je een heerlijk bananenbrood met chocolade, dadels en walnoten. Het is supersimpel om te maken, want het is eigenlijk alleen een kwestie van alle ingrediënten mengen tot een cakebeslag, het cakebeslag in de bakvorm doen en even 40 minuutjes de oven in. Smullen maar!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |