Bananenbrood met een vleugje limoen
Het beste wat je kunt doen met overrijpe bananen? Bananenbrood maken. En deze keer eentje met een vleugje limoen voor een ietwat frisse smaak. En wil je dit bananenbrood nóg voedzamer? Voeg dan Brinta Oergranen toe aan het beslag. De Brinta bestaat uit vijf soorten granen en bevat geen toegevoegde suikers. Dat maakt dit lekkere tussendoortje ook nog guilt free. Geniet ervan! Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 45 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
'Ik ben Jenny, de oprichtster van Jennyalvares.com. Ik reis de hele wereld rond en neem jou graag in mijn avonturen. Als je van eten, reizen, sporten en genieten houdt – voel je je hier helemaal thuis!'
Meer informatieBrinta Oergranen Ontbijt met V... |