Bananenbrood met een vleugje limoen

Banenbrood met een vleugje limoen


Het beste wat je kunt doen met overrijpe bananen? Bananenbrood maken. En deze keer eentje met een vleugje limoen voor een ietwat frisse smaak. En wil je dit bananenbrood nóg voedzamer? Voeg dan Brinta Oergranen toe aan het beslag. De Brinta bestaat uit vijf soorten granen en bevat geen toegevoegde suikers. Dat maakt dit lekkere tussendoortje ook nog guilt free. Geniet ervan! Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 45 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Jenny Alvares

'Ik ben Jenny, de oprichtster van Jennyalvares.com. Ik reis de hele wereld rond en neem jou graag in mijn avonturen. Als je van eten, reizen, sporten en genieten houdt – voel je je hier helemaal thuis!'

Brinta Oergranen ontbijt met vanille, kokos en mango Brinta Oergranen Ontbijt met V...

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Liesje_abc
  • Naomi Van de Pol
  • Brinta
  • Annelien Hoff
  • Suzanne van den Berg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.