Bananenbrood met noten en chocola

Muffins met citroen en bramen


Bananenbrood, héérlijk! En met dit receptje maak je een heerlijk glutenvrij en suikervrij bananenbrood met gemengde noten en pure chocolade. Het is simpel om te maken, want het is alleen een kwestie van alle ingrediënten mengen tot een beslag, het beslag in de bakvorm doen, 50 minuutjes de oven in en smullen maar! Super als ontbijt, maar ook heerlijk om als tussendoortje van te snoepen. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Arnella Miedema
  • Sophie Ruiter
  • Madieke van der Zee
  • Louise Van Der Kelen
  • Kris Timmerman
  • Ciska Brantz Bierens
  • Manuella Wongsokarijo
  • Sjors van Tongeren
  • kokkie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.