Bananenbrood met sinaasappel
Bananenbrood is bij ons thuis echt een regelrechte hit. Dit brood ( wat eigenlijk meer een cake is trouwens) is lekker zoet en zacht en is daarnaast ook nog eens ontzettend gezond, omdat je het zoet met banaan. Nu heb ik een variant op bananenbrood gemaakt met een lekker stevige sinaasappelsmaak. Er zit in tegenstelling tot normaal bananenbrood wel suiker in, dus als broodvervanger zou ik het niet gebruiken, maar een plakje bij het ontbijt kan geen kwaad. Genieten mag namelijk altijd!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |