Bananencake met witte chocolade

Ingrediënten
- 200 gr witte basterdsuiker
- 150 gr roomboter
- 200 gr zelfrijzend bakmeel
- 3 eieren
- 3 bananen rijp en geprakt
- 250 gr witte chocolade
- 1 tl vanille-aroma
- 100 gr MonChou
- 100 gr poedersuiker
- 75 gr roomboter
- 2 rijpe bananen, geprakt en plakjes
Bananenbrood, heerlijk!! Lekker als tussendoortje en perfect om overrijpe bananen in te verwerken. Maar een variant kan natuurlijk nooit kwaad. Deze bananencake met witte chocolade bijvoorbeeld. Afgetopt met een dikke laag monchou gemengd met boter, poedersuiker en uiteraard nog meer banaan. Ontzettend zoet, maar oh zo lekker!
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 45 min


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |