Bananencake met witte chocolade
Bananenbrood, heerlijk!! Lekker als tussendoortje en perfect om overrijpe bananen in te verwerken. Maar een variant kan natuurlijk nooit kwaad. Deze bananencake met witte chocolade bijvoorbeeld. Afgetopt met een dikke laag monchou gemengd met boter, poedersuiker en uiteraard nog meer banaan. Ontzettend zoet, maar oh zo lekker!
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 45 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |