Basisrecept pavlova

Muffins met citroen en bramen


Pavlova’s zijn ideaal om te serverena als gebak bij de koffie/thee of als dessert. Het is absoluut niet ingewikkeld met dit basisrecept en je maakt er ook nog eens indruk mee op je gasten. De meringue heb je zo gemaakt, net als de vulling. Je kunt ervoor kiezen om hem gelijk te maken, maar alle onderdelen kun je ook prima voorbereiden. Dan hoef je de pavlova alleen nog maar in elkaar te zetten wanneer je hem nodig hebt, en ook dat is zo gedaan. Smullen! 
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 120 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sylvia Willemsen
  • Praet
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.