Bastogne kaneelijs

Bastogne kaneelijs


Bastogne kaneelijs. Yum!! En super gemakkelijk om te maken. Wel moet je een portie geduld hebben, maar het resultaat mag er zeker zijn. Met slechts vier ingrediënten schuif je het zo de vriezer in. Bastogne, kaneel, gecondenseerde melk en slagroom is alles wat je nodig hebt. Aan de slag! Voorbereidingstijd: 15 min | Vriestijd: minimaal 6 uur 

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Confetti shortbread koekjes Confetti shortbread koekjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Anne Mieke de Kolf
  • Naomi Van de Pol
Frambozen roomijs
 7
Laura's BakeryLaura's Bakery
Citrus waterijsjes
 2
Laura's BakeryLaura's Bakery
Weekendbites: Rosé sorbetijs met frambozen
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.