Bastogne truffels met chocolade en karamelblokjes

Bastogne truffels met chocolade en karamelblokjes


Ben jij ook zo gek op bastognekoeken? Dan zijn deze bastognetruffels met chocolade en karamelblokjes een absolsute must-try voor jou! Super makkelijk te maken en méga lekker. De basis oftewel de vulling van de truffels maak je van gemalen bastogne met monchou, maar wij houden van een extra bite en fudge en voegen daarom wat fudgy karamelblokjes toe aan de vulling. Wil je dat liever niet, kun je ook kiezen om dit weg te laten of om hiervoor in de plaats chocolate chips te gebruiken. Ze zijn zo klaar, maar hou er wel even rekening mee dat de vulling eerst gekoeld moet worden voor je deze in de chocolade dipt, dat duurt ongeveer een uurtje. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Amira Hot
  • Lindy Kevenaar
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.