Bavette met uien-champignon jus

Bavette met uien-champignon jus


2 personen

Breek de week met een lekker makkelijk maar vooral een heerlijk vleesgerecht. Een beetje luxe ook. Deze bavette met uien-champignonjus. Op een luxe etentje zal dit gerecht niet misstaan. Bavette is een lekker zacht en mals stuk vlees, en misschien wel het lekkerste als hij nog lekker rood is. Zonder saus is de bavette al heerlijk, eigenlijk heeft het niets nodig. Maar met deze uien-champignonjus is het net even lekkerder. Yummie!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Champagne cheesecake met aardbeien Champagne cheesecake met aardb...
Spinaziesalade met pompoen en kikkererwten Spinaziesalade met pompoen en...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Peter Vogelaar
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.