Bavette met vijgencompote en pastinaak stamppot met geroosterde ui

Bavette met vijgencompote en pastinaak stamppot met geroosterde ui


Geef je binnenkort een etentje of ben je alvast op zoek naar een gerecht voor de feestdagen? 

Deze bavette met vijgencompote geserveerd met een pastinaak stamppot met geroosterde ui is dan zeker een aanrader. Het is een super gerechtje met heerlijke smaakcombinaties en zeker een gerecht wat je niet heel vaak klaarmaakt. Zeker de moeite waard dus. Geniet ervan. 
Tip: laat de Bavette een paar van tevoren een paar uurtje marineren. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Ellen Van Den Akker Steenbergen
  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.