BBQ Garnalenspies
Wat is er bij warm weer lekkerder dan een gezellige barbecue? Heerlijk met een stukje vlees óf vis natuurlijk. Met dit recept maak je een spies van garnalen met een lekkere marinade van knoflook, rode peper, dille en citroen. Je kunt de garnalen gerust een hele dag in de marinade laten staan. Leg ze even vijf minuutjes op de barbecue en genieten maar!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |