Bechamelsaus

How To Zelf bechamelsaus maken


Bij een echte lasagne hoort een heerlijke bechamelsaus en met dit recept kan je die helemaal zelf maken. Je begint met het maken van een roux. Waarna je melk gaat toevoegen en het geheel op smaak gaat brengen. Uiteindelijk krijg je een mooie saus die je kunt vergelijken met dunne yoghurt. Je kan er ook heel eenvoudig een kaassaus van maken door er geraspte kaas door heen te roeren.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Emile
  • Suzanne van den Berg
  • Wwemama Jansen
  • Ingrid van der Heijden
Foody Redactie
 13
Foody redactieFoody redactie
Pasta pesto rosso
 14
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Snelle basis groentesoep
 20
Foody redactieFoody redactie
Zelf bechamelsaus maken
 2
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Verse basilicum tomatensaus
 2
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.