Bechamelsaus
Bij een echte lasagne hoort een heerlijke bechamelsaus en met dit recept kan je die helemaal zelf maken. Je begint met het maken van een roux. Waarna je melk gaat toevoegen en het geheel op smaak gaat brengen. Uiteindelijk krijg je een mooie saus die je kunt vergelijken met dunne yoghurt. Je kan er ook heel eenvoudig een kaassaus van maken door er geraspte kaas door heen te roeren.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |