Biefstuk tagliata met rucola
Biefstuk tagliata met rucola. Klinkt ingewikkeld toch? Dat is het helemaal niet. Echt dit gerecht staat binnen 15 minuten op tafel. Tagliata betekent letterlijk gesneden. De biefstuk wordt in dunne plakjes gesneden en geserveerd met rucola en Parmezaan. Een prima salade voor een doordeweekse dag. Rooster, om het nóg lekkerder te maken, nog wat tomaatjes in de oven. Ze worden dan nog zoeter en intenser van smaak. Veel meer heb je dan ook niet nodig. Mocht je nou een grote eter zijn, serveer er dan gerust brood bij, of rooster wat aardappeltjes met rozemarijn in de oven.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |