Biefstuksucade
Een heerlijke biefstuk zo af en toe is heerlijk. En een goed stuk biefstuksucade van Black Angus is dat zeker. Black Angus rund is van oorsprong ontzettend sappig. Dit stuk vlees heeft dan ook niet meer nodig aan 2 min bereidingstijd per kant voor medium/rare. Serveer dit heerlijke stuk vlees met een melange van paddenstoelen en frieten van gewone aardappelen en/of truffelaardappelen. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |