Biermosterd
Mosterd. Heerlijk bij een snack, door de stamppot, op een boterham met kaas of als smaakmaker in een saus. En wist je dat je mosterd ook perfect zelf thuis kunt klaarmaken? Niet moeilijk, maar het vergt wel een paar daagjes geduld. Het resultaat mag er zeker zijn. TIP: meng de mosterd met wat mayonaise en je hebt een heerlijke mosterdmayonaise. Geniet ervan.
Bereidingstijd: 25 min | Intrekken: 1-3 nachten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |