Bietenburger met kikkererwten
Op zoek naar eens wat anders dan een standaard groenteburger? Deze bietenburger met kikkererwten is zeker een topper. De burger is vrij neutraal van smaak, de smaak van bieten voert wel de boventoon. Maak de burger af met een feta dille dip. Perfecte combinatie. De bietenburger is heerlijk als hoofdgerecht, maar kan ook prima als lunch worden gegeten. Enjoy!
Let op dat wanneer je gedroogde kikkererwten gebruikt je deze een nacht laat weken en vervolgens 90 min laat koken.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Een sportieve meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...
Volg Eat.Run.Love.Zalm met mangosalsa | |
Zomerse smoothie met banaan, a... | |
Vegetarische curry met paneer |