Bietencarpaccio met feta en rucola
Wil je deze Kerst eens een keer geen vlees of vis serveren als voorgerecht? Dan is deze bietencarpaccio zeker een hele leuke en vooral lekkere keuze wat het voorgerecht betreft. De bietencarpaccio is ontzettend makkelijk om klaar te maken én ontzettend smaakvol. Je houdt met dit voorgerecht dus genoeg ruimte over voor zowel het hoofdgereht als het dessert. Ideaal toch?
Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nlBananen smoothie met pindakaas... | |
Tinto de Verano | |
Italian Spritz witte wijn cock... |