Bietenpulp muffins

Bietenpulp muffins


Heb je een lekker bietensapje gemaakt en vind je het zonde om de pulp weg te gooien? Niet doen. Je kunt er namelijk heerlijke muffins mee maken. Super gemakkelijk en daarnaast ook nog eens vegan en glutenvrij. En los van het feit dat het leuk is om iets met de restanten pulp te kunnen doen, is het ook een originele en natuurlijke manier om je baksels meer kleur te geven. Resulaat? Heerlijke mooie roze muffins. Perfect als ontbijtje, maar ook lekker om tussendoor van te snoepen. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Melanie van Meerloo
  • Suzanne van den Berg
  • Kris Timmerman
Muffins met citroen en bramen
 3
Foody redactieFoody redactie
Recept: Vegan Strawberry Muffins
 7
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Snelle basis groentesoep
 3
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 1
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.