Bietensalade met sinaasappel
Ik maakte deze bietensalade met sinaasappel als bijgerecht voor het kerstdiner. Deze salade is lekker fris door de sinaasappel, en de geitenkaas en walnoten passen er perfect bij. Lekker licht en heel erg voedzaam dus! Ik heb een mengeling van gekleurde bieten gebruikt: gele, rode en mooie roze chiogga bietjes. Als je geen tijd hebt, kun je ook voorgekookte bietjes gebruiken, dan is deze salade helemaal een fluitje van een cent.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |