Bietenstamppot

Snelle basis groentesoep


Winterse stamppotjes: heerlijk vind ik het! Net als deze bietenstamppot, gemaakt van kruimige aardappels, zoete rode bietjes, zachte geitenkaas, appeltjes en wat peper en zout. Fris en zoet, maar toch perfect voor een koude winterdag, Deze heerlijke nieuwerwetse stamp serveer je met een stukje rookworst, want dat smaakt gewoon lekker vertrouwd, en eigenlijk hoort het gewoon bij een stamppot. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Mirek van der Reijden
  • Foody redactie
  • Lydia Slijkhuis-Muller
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.