Bietentaartjes met sjalot en feta
Bietjes, ze zijn heerlijk en daarnaast ook nog eens super veelzijdig. Heerlijk om fijngerapst in een salade te verwerken met een lekkere vinaigrette. Om te koken, te roosteren of om te verwerken in een smoothie bijvoorbeeld. Maar ook deze bietentaartjes met sjalot en feta zijn super! Heerlijk om te serveren als voorgerechtje met een simpele, frisse groene salade. Erg gemakkelijk om te maken en super van smaak. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |