Bircher muesli
Overnight oats, yumm! Het is een heerlijk ontbijtje om de dag mee te starten. Het is de bedoeling dat de havermout een nachtje geweekt wordt in de melk. Ideaal dus om een avond van tevoren klaar te maken. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het 's ochtends af te toppen met appel voor de frisheid en de zoetigheid, en eventueel nog wat noten voor de bite. Voeg voor de romigheid eventueel nog een lepel kwark of Griekse yoghurt toe en het genieten kan beginnen. Enjoy! Tip: heb je liever een warm ontbijtje? Warm het dan 's ochtends nog even op.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |